Apartman Jedlička

Több hely a nagyobb kényelemért

Az apartman a 2. emeleten található, és a Tátrára néző tágas nappalin kívül két hálószobát kínál 4 fő részére. Kihúzható kanapé további 2 fő részére. A nappali TV-vel, étkezőasztallal és egy teljesen felszerelt konyhával van összekötve kerámia főzőlappal, sütővel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, vízforralóval és mosogatógéppel. Az apartmanban igazán luxus felszereltség és minden megtalálható, ami a kikapcsolódáshoz és a tökéletes pihenéshez szükséges.


Apartman Lipa

Gyönyörű kilátás nyílik a Tátra szépségére

Ez a 2. emeleti lakás tele van fénnyel, csodálatos kilátással a Tátra csúcsaira. Az apartman 4 fő elhelyezésére alkalmas. Kihúzható kanapé további 2 fő részére. Az apartmanban két hálószoba, egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található. A tetőablakok csodálatos kilátást nyújtanak a környező természetre. A nappali TV-vel, étkezőasztallal és egy teljesen felszerelt konyhával van összekötve kerámia főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, vízforralóval és mosogatógéppel.


Apartman Srnka

Romantika és stílus

Az 1. emeleten található egy hangulatos, stílusos apartman. 2 fő elhelyezésére alkalmas. További 2 fő részére pótágy elhelyezésére van lehetőség. Az apartmanban egy hálószoba, egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található, a nappaliban TV, étkezőasztal és egy teljesen felszerelt konyha található kerámia főzőlappal, hűtőszekrénnyel és vízforralóval.

Apartman Veverička

Otthon fogod érezni magad

A földszinten egy luxus és csendes apartman található. 2 fő elhelyezésére alkalmas. További 2 fő részére pótágy elhelyezésére van lehetőség. Az apartmanban egy hálószoba, egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található. A nappali étkezőasztallal van felszerelve, és egy teljesen felszerelt konyhához kapcsolódik kerámia főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és vízforralóval. Tartalmaz egy loggiát, ahonnan Slavkovský és Lomnický štít kilátás nyílik.


Apartman  Svišť

Személyre szabott kiegészítő szolgáltatások

A földszinten egy luxus és csendes apartman található. 2 fő elhelyezésére alkalmas. További 2 fő részére pótágy áll rendelkezésre összecsukható kanapé formájában. Lehetőség kiságy és etetőszék elhelyezésére. Az apartmanban egy hálószoba, egy nappali konyhával és egy mosógéppel felszerelt fürdőszoba található. A nappali étkezőasztallal van felszerelve, és össze van kötve egy teljesen felszerelt konyhával, kerámia főzőlappal, mikrohullámú sütővel, szükség szerint feltöltött hűtőszekrénnyel minibár formájában fagyasztóval (alkoholmentes, alkoholos igény szerint), a vízforraló, mosogatógép. A főzéshez fűszereket és alapanyagokat nem kell hozni, ezeket igény szerint biztosítjuk. Hagyja ránk a szállás előtti nyersanyagvásárlás okozta stresszt. Fárasztó utazás után megérkezve a vacsora a lakásban várhat, ill kedvenc sütemény. Az apartman része egy loggia, ahonnan a környező parkra nyílik kilátás.