Apartman Lipa

Gyönyörű kilátás nyílik a Tátra szépségére

Ez a 2. emeleti lakás tele van fénnyel, csodálatos kilátással a Tátra csúcsaira. Az apartman 4 fő elhelyezésére alkalmas. Kihúzható kanapé további 2 fő részére. Az apartmanban két hálószoba, egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található. A tetőablakok csodálatos kilátást nyújtanak a környező természetre. A nappali TV-vel, étkezőasztallal és egy teljesen felszerelt konyhával van összekötve kerámia főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, vízforralóval és mosogatógéppel.


Apartman Kamzík

Romantika és stílus

Az 1. emeleten található egy hangulatos, stílusos apartman. 2 fő elhelyezésére alkalmas. További 2 fő részére pótágy elhelyezésére van lehetőség. Az apartmanban egy hálószoba, egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található, a nappaliban TV, étkezőasztal és egy teljesen felszerelt konyha található kerámia főzőlappal, hűtőszekrénnyel és vízforralóval.

Apartman  Svišť

Személyre szabott kiegészítő szolgáltatások

A földszinten egy luxus és csendes apartman található. 2 fő elhelyezésére alkalmas. További 2 fő részére pótágy áll rendelkezésre összecsukható kanapé formájában. Lehetőség kiságy és etetőszék elhelyezésére. Az apartmanban egy hálószoba, egy nappali konyhával és egy mosógéppel felszerelt fürdőszoba található. A nappali étkezőasztallal van felszerelve, és össze van kötve egy teljesen felszerelt konyhával, kerámia főzőlappal, mikrohullámú sütővel, szükség szerint feltöltött hűtőszekrénnyel minibár formájában fagyasztóval (alkoholmentes, alkoholos igény szerint), a vízforraló, mosogatógép. A főzéshez fűszereket és alapanyagokat nem kell hozni, ezeket igény szerint biztosítjuk. Hagyja ránk a szállás előtti nyersanyagvásárlás okozta stresszt. Fárasztó utazás után megérkezve a vacsora a lakásban várhat, ill kedvenc sütemény. Az apartman része egy loggia, ahonnan a környező parkra nyílik kilátás.